Sokan kérték, hogy videón csináljuk veletek a legjobb zsírégető és állóképességjavító gyakorlatokat. Meg is érkezett az 5 legjobb gyakorlat, Hódi Gábor edzőnkkel, melyek a tudományos kutatások szerint  a legjobb eredményeket hozták a zsírégetésben.  Akár napi 5 perc is elegendő, hogy látványos eredményeket érj el, megszabadulva a felesleges kilóktól és javítva az állóképességed! 

Az alapvideó alig több, mint 5 perc. Ez egy remek napindító gyakorlat, melyet Tabatának hívnak és minden nap gyakorolható.

A Bodyhiit zsírégető edzéshez 15 perc szükséges. Ez esetben a megadott gyakorlatsort végezd háromszor egymás után, ezt elég kétnaponta beiktatni.

Kezdőknek azt javasoljuk, hogy a napi 5 perces gyakorlattal kezdjenek, amikor begyakorolták, kétnaponta jöhet a 15 perces edzés. A többi napon elég az 5 perces Tabata.

A különböző gyakorlatok könnyített és nehezített verzióiról itt olvashatsz részletesen. Ezenkívül, ugyanitt, megtanulhatsz két rendkívüli módszert is, mellyel még hatékonyabbá teheted az edzéseket!

A gyakorlatok fontos eleme az intenzitás és a szakaszosság, mely a Hiit edzések alapja. A legnagyobb előnye, hogy rövidebb idő alatt, nagyságrendekkel jobb eredményeket hoz, mint egy hagyományos, átlagos intenzitású testedzés.

Az intenzív, szakaszos gyakorlás nem csak a fogyásban és az állóképesség javításában segít. Észre fogod venni, hogy több energiád és jobb hangulatod lesz, stabilizálódik a vérnyomásod és a vércukrod, csökken a koleszterinszint és fiatalodnak a sejtek. A teljes lista a pozitív hatásokról itt olvasható.

További Hiit gyakorlatokat itt találsz!

További cikkek

Hogyan éljünk 100 évig 1. rész – a táplálkozás

Hogyan éljünk 100 évig 2. rész – a tetsmozgás

Egészséges túró rudi készítése otthon

Tíz egészséges táplálkozási tipp

Készíts protein szeletet otthon

A fejfájás kezelése természetes módszerekkel

 

 

 

Facebook Hozzászólások