Alkalmazások a hatékony és élvezetes edzésért

A testedzés során nagyszerű szolgálatot tesznek  a különféle alkalmazások. Nemcsak motiválnak, hanem segítenek követni a fejlődésünket, sőt vannak, melyek konkrét edzésprogramokat is kínálnak.

Biztos észrevetted már, hogy a kardió gyakorlatoknál milyen fontos a jó zene. De milyen jó is lenne, ha a zene üteme is pontosan követné a mozgás-ritmusunkat! Szerencsére ez már nem csak álom! Több, ingyenesen elérhető alkalmazás képes ugyanis arra, hogy felvegye a mozgásod  ritmusát és olyan zenét játszon, ami tökéletesen követi ahogy mozogsz! Íme néhány mobil alkalmazás a legjobbak közül.

Spotify Running

Töltsd le a Sportify legújabb verzióját és válaszd ki a running mode-ot, ami olyan zenét fog játszani, ami a mozgásodnak legjobban megfelel. Az alkalmazás előbb kérni fogja, hogy kezdj el mozogni. Pár másodperc alatt beméri a ritmusod és már kezdheted is az edzést a mozgásodhoz igazodó tökéletes BPM (Beats per minute)-mel. Ha használtad korábban a spotify-t, a korábbi kedvenc zenéid közül válogathatsz, ha nem akkor kiválaszthatsz egy neked tetsző válogatást. Így állíthatod be a telefonodon ezt az alkalmazást.

A Spotify Running ingyenesen letölthető Androidra és iOS-re is!

Zombies, Run! 

Ez az alkalmazás a menekülésről szól! Nem biztos, hogy mindenkinek erre van szüksége ahhoz, hogy motivált legyen, de akinek másképp nem megy, érdemes kipróbálni!

A futás, bringázás, vagy más kardió gyakorlatok során egy csapat sétáló hulla üldöz és ezek elől kell menekülnöd. A Zombies Run alkalmazással ugyanis egy horrorjelenet közepén találod magad, ahol a túlélésért küzdesz. A zenei hátteret a spotify adja, szinkronizálhatod az ott található zenékkel, közben átélheted a 200 horror sztori egyikét.

Ingyenes (Android, iOS)

PaceDJ 

A Spotify-hoz hasonlóan működik a PaceDJ, tehát a a mozgás ütemének megfelelő zenét játszik A különbség az, hogy itt a saját zenéidből állíthatsz össze egy válogatást.

Ingyenes: (Android, ios)

És itt az igazi szenzáció! Szeretnél egy személyi edzőt ingyenesen? Itt olvashatsz részletesen a legjobb mobil alkalmazásokról amivel nemcsak egy virtuális személyi edzőt kapsz, hanem a program automaikusan nyilvántartja az összes edzést, amit elvégeztél. Tovább a cikkhez.

Megjelent Az ezerízű reggel című receptkönyv

Csaknem 30, egészséges, tápláló, egyszerűen és gyorsan elkészíthető reggeli receptet tartalmaz ez a praktikus könyv, melyhez most ingyenesen hozzájuthatsz, néhány kattintással.

 

Kapcsolódó cikkek:

Az 5 legjobb zsírégető gyakorlat

Edzés David Beckham módszerével

Motivációs ötletek a sikeres testmozgáshoz

A Hiit edzés hihetetlen előnyei

Az egészséges túrórudi 

Házi protein szelet – cukor-, laktóz- és gluténmentes

Facebook Hozzászólások