A sport mindenkié

A Sport Mindenkié jótékonysági projekt azoknak a fiataloknak nyújt  segítséget,  akik bármennyire szeretnének, nem tudnak sportolni, mert hiányoznak a testmozgáshoz  szükséges ruhák, cipők és sporteszközök.

A 2017. decemberében szervezett jótékonysági gyűjtés sikere arra ösztönöz, hogy folytassuk a hátrányos helyzetű régiókban élők támogatását, hogy ők is sportolhassanak, és egy egészségesebb és teljesebb életet élhessenek. Berettyóújfalu, Biharkeresztes, Komádi, Told, Mezősas és még 15 további település lakói juthatnak ezáltal a mozgás és az életmód váltás öröméhez.

 

Hamarosan újabb program indul a  használt ruhák és sporteszközök gyűjtésére is, melyről a fittesmost.hu és az Igazgyöngy Alapítvány oldalán adunk részletes információt.

A MOZGÁS ÖRÖME A LEGJOBB AJÁNDÉK 

 

A Sport Mindenkié projekt fővédnöke Tóth Vera, aki a következőt mondja a segítségnyújtás fontosságáról és az ajándékozás öröméről: Sokféle ajándék van! A legjobb talán az, amikor úgy adunk, hogy nem csak örömet szerzünk vele, hanem jót is teszünk. Ebben a programban a mozgás örömét visszük el azoknak, akik szeretnének sportolni, mozogni, de  a sportoláshoz szükséges alapok hiányoznak. 

 

 

 

Az Igazgyöngy Alapítványról

Az alapítvány közel húsz éve küzd a mélyszegénység felszámolása ellen, a művészet, oktatás és esélyteremtés segítségével. Komplex fejlesztő munkánkban a művészeti nevelés és terepi munka kiemelkedő szerepet játszik. Hisszük, hogy a halmozottan hátrányos helyzetű gyerekek integrációjában az oktatás- családgondozás, közösségfejlesztés- intézményi együttműködés hármas pillére a legmeghatározóbb, ennek szellemében terepi munkát is végzünk.  http://igazgyongyalapitvany.org/

A Bodyhiit Sportról

  • A Bodyhiit Sport célja a testmozgás népszerűsítése Magyarországon! Olyan módszereket és edzésprogramokat népszerűsítve, amely mindenki számára elérhető, és akár otthon is gyakorolható.
  • A Bodyhiit Sport ezen kívül az életmódváltásra ösztönöz, segítséget nyújt az egészséges táplálkozáshoz és  hatékony életviteli módszereket népszerűsít.

http://fittesmost.hu/

A PROJEKT TÁMOGATÓI